De ce comand într-un magazin online de ochelari?

magazin online de ochelari

De ce comand într-un magazin online de ochelari?

Pentru că nu vreau să aleagă vânzătorul de la magazin pentru mine nici rame, nici lentile de ochelari.  Vreau să știu din ce pot alege, ce îmi trebuie și cât costă. Asta găsesc într-un magazin online de ochelari.

Pentru că vreau să am timp să înțeleg toate informațiile, să pricep ce înseamnă toate acele vorbe și să aleg în liniște, nu să plec din magazin zăpăcit și fără să fiu convins că am ales bine.

Pentru că vreau să știu cât costă fiecare tip de lentile de ochelari, fiecare tratament de la fiecare producător și să am timp și liniște să le compar și să aleg ce îmi convine.

Pentru că nu vreau să simt în ceafă privirea pufnitoare a clienților următori, grăbiți și plictisiți de dorința mea de a alege cat mai informat.

Pentru că vreau să cumpăr ce îmi permit să plătesc fără să mă simt prost.

Pentru că vreau să știu toate ofertele de lentile de ochelari, să analizez fiecare opțiune și să aleg chiar ce îmi trebuie fără să mă simt obligat să aleg din 2-3 variante care mi se propun, cu prețuri destul de aproximative, spuse cam prea pe nerăsuflate.

Pentru că vreau să aleg din multe rame de ochelari care se gasesc intr-un magazin online de ochelari și să selectez ce mă aranjează din ele și apoi să decid. Pentru că nu sunt cumpărator impulsiv și vreau să am timp să mă gândesc dacă iau o ramă sau alta. Poate vreau să consult și soția.

Pentru că vreau să plătesc cât mai puțin, știu că în online costurile sunt mai mici. Dar vreau să verific și dacă nu pot gasi în altă parte un preț mai bun pentru același lucru.

Pentru că vreau să pot verifica dacă magazinul e bun, are certificările necesare, are colaborări cu producătorii de lentile de ochelari despre care vorbește. Vânzatorului mi-ar fi greu să îi mai cer și astea, cu lumea aștepând în spate.

Pentru că vreau să mă uit și astăzi, și mâine, să pot păstra alegerile momentului și să le reiau când am timp. De câte ori aș putea să merg la magazin până să zică vânzatorul ca sunt cam.. ciudat?

Vreau să sun și să vorbesc cu cei de la magazinul online de ochelari când am eu o întrebare și când se potrivește să poată și cel de acolo, astfel încât chiar să aflu explicațiile necesare și discuția să dureze cât e nevoie. Și să pot face asta de câte ori îmi trebuie, mai ales când îl găsesc pe cel drăgut, profesionist și amabil.

Pentru că într-un magazin online de ochelari pot să păstrez istoricul comenzilor mele, favoritele mele, pot să le revăd când vreau. Pentru că primesc puncte de fidelitate și asta îmi aduce reduceri ulterioare.

Pentru că vreau să pot comanda și de la birou, și de acasă și din vacanță. Si să pot primi ochelarii acasă, sau la birou sau unde sunt, fără să umblu eu după ei.

E vorba de ochii mei, de ochelarii pe care îi voi purta zi de zi și alegerea trebuie să fie a mea și trebuie să fie cea mai bună pe care o pot face.

De unde comand? Eu comand la ochelari.com. Acolo găsesc tot ce am zis mai sus. Și explicații, și prețuri bune, și oferte și oameni pricepuți și foarte amabili. Și e și foarte ușor să comand, doar trebuie să înțeleg despre ce e vorba, ceea ce e exact ce îmi doresc.

 

 

optiadmin

Sorin este optician, dar si inginer. Pasionat de ce se intampla in lumea ramelor, lentilelor. Este fondatorul lui OptiPro.ro si Ochelari.com

No Comments

Leave a Comment