De ce comandăm pe ochelari.com?

De ce comandăm pe ochelari.com?

 

Aceasta poate fi considerată o reclamă. Dar și o încercare onestă de a explica în ce mod ochelari.com se străduiește să facă lucrurile cât mai bine ca să va ajute să folosiți si varianta de a cumpara ochelari online, corect, în siguranță, informat, la un preț bun.

 

Ochelari.com este un magazin online de rame și lentile pentru ochelari care deține, complementar, un cabinet in București, unde se află aparatura necesară consultațiilor optometrice și unde sunt expuse o parte din ramele de ochelari din portofoliu. Blogul Optipro a fost creat ca sa găzduiască articolele de informare pentru cei ce nu vor să lase alegerile la voia altora când vine vorba de ochii lor.

 

 

ochelari.com

 

De ce am comanda ochelari pe ochelari.com?

 

Pentru că avem toate avantajele generale ale comerțului online:

 • cumparaturi în siguranță din fața calculatorului dumneavoastră, fără repetate drumuri în oraș
 • ofertă mai largă și la prețuri mai bune ca în magazinele fizice
 • timp nelimitat de gândire și razgândire
 • putem vedea oricând ofertele și putem comanda doar când acestea corespund nevoilor noastre
 • alegem ce ne convine din punct de vedere al prețului, fără nicio presiune
 • avem posibilitatea să ne consultăm cu cine vrem înainte de a lua decizia achiziției

 

… dar și avantaje speciale ale ochelari.com:

 

 • avem la dispoziție un site nou și modern, bine structurat și ușor de folosit. Au fost create secțiuni distincte pentru fiecare tip de produs, iar pentru lentile noua formă a site-ului propune posibilitatea să alegeți tipul de lentilă si apoi să adăugați sau sa înlăturați opțiuni suplimentare (materialul lentilei, tratamentele lentilei, eventuale culori, etc), văzând continuu cum se modifică prețul.
 • specialiștii ochelari.com sunt permanent alături de dumneavoastră, pe chat sau la telefon, whatsapp sau email, cu lămuriri, explicații, îndrumări, orice și oricând aveți nevoie. Indiferent ca ați discutat sau nu pe parcursul vizitei pe site, comanda lansată de către dumneavoastră este analizată și validată împreună cu dumneavoastră pentru a fi siguri ca totul corespunde nevoilor și dorințelor dumneavoastră și abia apoi este dată în lucru. Deci nu sunteți pe cont propriu și nu puteți gresi nicicum.
 • Fiecare noțiune și fiecare opțiune suplimentară pe care o puteți adăuga lentilelor dumneavoastră este explicată chiar în locul unde aveți nevoie, dar și în cadrul unor articole mai detaliate. Scopul este să fiți informați cat mai bine asupra posibilităților pe care le aveți.
 • Exista o secțiune specială FAQs (frequent asked questions) – întrebări frecvente, în continuă îmbunătațire. Acolo aflați raspunsuri la întrebarile de care v-ați lovi în procesul de alegere a unor produse și de lansare a unei comenzi.
 • Totdeauna sunt promoții active pe care le găsiți în secțiunea dedicată lor, dar și semnalizate corespunzător în restul magazinului.
 • Dacă alegeți să va faceți cont pe site, veți avea o mulțime de avantaje: tot istoricul comenzilor dumneavoastră, dar și prețuri speciale, acumularea punctelor de fidelitate și păstrarea listei de dorințe pentru o dată ulterioară, posibilitatea de a scrie recenzii, de a primi prioritar informații despre noutăți și promoții
 • Pe ochelari.com aveți prețuri foarte bune pentru că și-a propus să aducă acest magazin la îndemâna câtor mai mulți oameni. Nu credeți pur și simplu, ci verificați chiar dumneavoastră. Iar prețurile afișate sunt întotdeauna pentru două lentile, evident.
 • Absolut toate lentilele sunt montate pe rame de către producatorul de lentile, în laboratorul lui din România, lucru certificat prin documentele pe care le primește clientul alături de ochelari.
 • În coletul primit acasă de client sunt ochelarii, tocul lor, plicurile originale ale lentilelor (cu numele clientului și dioptriile lui, de pe rețetă), certificatul de garanție emis de producătorul lentilelor pe numele clientului

 

Ochelari.com vă așteaptă pe site, la cabinet, vă invită să citiți, să știți, să vă consultați cu specialiștii magazinului.

Si speră să vă placă, să fiți mulțumiți și să reveniți și pentru următorii ochelari, așa cum fac mai bine de jumătate din clienții ochelari.com.

 

optiadmin

Sorin este optician, dar si inginer. Pasionat de ce se intampla in lumea ramelor, lentilelor. Este fondatorul lui OptiPro.ro si Ochelari.com

No Comments

Leave a Comment